Detoxmassage

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, het verdient verzorging en aandacht. Een detoxmassage is bedoeld om het lichaam te helpen met het afvoeren van gifstoffen, het zorgt ervoor dat u sneller afvalt tijdens een dieet. Als u aan het vasten bent zorgt de detoxmassage voor minder hoofdpijn en een beter resultaat, u bent immers eerder schoon.

Bij een detoxmassage hoort ook een uitgebreide massage van de darmen. U zult het resultaat direct voelen, uw buik is minder opgezet en de stoelgang verbetert.

Wanneer u last heeft van oedeemvorming aan de benen is deze massage een goede manier om dit te verlichten. Een onregelmatige huid zal door deze behandeling gladder en zachter aanvoelen. De natuurlijke etherische oliën worden zorgvuldig uitgekozen om de huid te voeden en te laten glanzen.

 

Tijdens de behandeling

De detoxmassage is een mix van ontspanningsmassage en bindweefselmassage. Het begin is heerlijk ontspannen en fantastisch om bij weg te dromen. Na een half uur gaat de massage over in een stevigere variant die bedoeld is om de gifstoffen te verwijderen.

Soms kunt u wat emotioneel worden tijdens of na de behandeling omdat u echt aan het `loslaten` bent. Als dit het geval is dan steun ik u hierbij en is er ruimte voor een gesprek.

De massage is niet geheel pijnloos en kan best pittig zijn. Hoe meer gifstoffen er aanwezig zijn, hoe gevoeliger de massage zal aanvoelen. Na de massage zult u een open en opgeruimd gevoel ervaren. Het is erg belangrijk om 2 glazen water te drinken voor de behandeling en na de behandeling. Zodat u uw lichaam helpt de gifstoffen af te voeren.

 

Gallery