Yinmassage is uitsluitend bestemd voor dames

Een vrouwenlichaam is een mooi maar complex geheel dat veel fases doorloopt in haar groei van kleine peuter tot wijze oude vrouw. Door een Yimassage help ik uw lichaam weer op gang om zichzelf te genezen en zo ontspannen te kunnen functioneren.

Tijdens de behandeling maak ik gebruik van verschillende oosterse en westerse massagetechnieken om uw lichaam te laten ontspannen, (acupunctuurpunten worden in dit geval behandeld met mijn handen in plaats van naaldjes. Deze behandeling geeft rust en innerlijk inzicht in uw mentale systeem. 

Door middel van meridiaan palpatie kan ik voelen waar de knelpunten liggen op fysiek of psychisch vlak. Ook wordt er een pols- en tongdiagnose gedaan om zoveel mogelijk informatie te krijgen over de status van uw lichaam zodat ik u zo goed mogelijk kan behandelen. 

I

 

 

wanneer kiest u voor een Yinmasage

Het is belangrijk om zuinig op uw lichaam te zijn. Het is handig dat u uw lichaam en geest goed leert kennen, zodat u zich bewust wordt van wat uw lichaam wel en niet aankan. Onopgeloste emoties worden vaak blokkades die vervolgens het immuunsysteem verzwakken en dat uit zich bij ieder persoon weer anders.

PMS, overgangsklachten, slapeloosheid, hoofdpijn, buikpijn en piekeren zijn een paar voorbeelden die uw leven flink kunnen beïnvloeden. Wanneer u kampt met dergelijke problemen is een Yin massage een fijne en doeltreffende behandeling. Na een kort consult besluiten we welke meridianen en acupunctuurpunten gemasseerd worden om u een zetje in de juiste richting te geven.

Iedere vrouw krijgt een unieke Yin massage, afgestemd op haar geestelijke en lichamelijke behoeftes van dat moment. Deze massage wordt als bijzonder rustgevend ervaren, u zult zich na afloop erg prettig voelen.

 

 
 

Gallery