Mijn behandelingen

In mijn massages, acupunctuur en schoonheidsbehandelingen combineer ik de oosterse geneeskunst en haar mooie, oude wijsheden met de westerse medische kennis en nuchterheid. Die voeg ik samen tot een doeltreffende en heilzame therapie. Met een zuiver gevoel in mijn hart en genoeg tijd om te luisteren zal ik u behandelen. Mocht het nodig zijn zal ik u doorverwijzen.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daarom wordt uw behandeling (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. 

Stella heeft verschillende opleidingen genoten om haar bekwaamheid te verbreden, zij is opgeleid tot: sportdocente, aroma therapeut, massage therapeut, orthomoleculaire detox therapeut. 

Stella is afgestudeerd bij Academie Qing Bai, de HBO opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde, haar specialisatie is Klassieke Acupunctuur en cosmetische Acupunctuur.

 

 Write here...

Write here...

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien” – Franciscus van Assisi