Mijn behandelingen

In mijn behandelingen combineer ik de oosterse geneeskunst en haar mooie, oude wijsheden met de westerse medische kennis en nuchterheid. Die voeg ik samen tot een doeltreffende en heilzame therapie. Deze bestaat uit Acupunctuur, en massage. Met een zuiver gevoel in mijn hart en genoeg tijd om te luisteren zal ik u behandelen. Mocht het nodig zijn zal ik u doorverwijzen.

Stella heeft verschillende opleidingen genoten om haar bekwaamheid te verbreden, zij is opgeleid tot: sportdocente, aroma therapeut, massage therapeut, orthomoleculaire detox therapeut.

Stella is afgestudeerd bij Academie Qing Bai, de HBO opleiding Traditionele Chinese Geneeskunde, haar specialisatie is Klassieke Acupunctuur en cosmetische Acupunctuur.

Op dit moment volgt Stella een 3 jarige HBO opleiding als Shiatsu therapeut en het Acupunctuur Engating Vitality Program.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Daarom wordt uw behandeling (deels) vergoed door de zorgverzekeraar.  

zong-500.png

Privacy verklaring

Ik hecht groot belang aan de privacy van mijn patiënten. Om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen, hanteer ik een aantal kernwaarden.

  • Informeren – Ik wil u zo goed mogelijk informeren hoe en waarom ik uw persoonsgegevens verwerk. Dat doe ik via deze privacyverklaring.

  • Verzameling beperken – Ik let er nauwkeurig op dat de verzameling van persoonsgegevens beperkt blijft tot alleen datgene wat echt nodig.

  • Beveiligen – Ik neem passende beveiligingsmaatregelen om uw persoonsgegevens te beschermen en eis dat ook van partijen die in mijn opdracht persoonsgegevens verwerken.

  • Recht van inzage en correctie – Ik respecteer uw recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

“Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen. Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien” – Franciscus van Assisi