Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen, noem het een kleine reset.

Een regelmatige ontspanningsmassage heeft een gunstige werking op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. Een ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid.

Een ontspanningsmassage stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. Door de ontspanning van het lichaam kunnen allerlei gevolgen van stress zoals spanningshoofdpijn, chronische vermoeidheid, stijve nek- en rugspieren, slaapproblemen of piekeren worden verminderd.

Wat is het resultaat

Voelt u zich wel eens uitgeblust of vermoeid? Heeft u last van verkrampte en pijnlijke spieren na een zware werkweek? Dan is een ontspanningsmassage erg geschikt om nieuwe energie te krijgen en oude ballast af te voeren.

Bij spijsverteringsproblemen, slechte bloedcirculatie, stressklachten, hoofdpijn, chronische vermoeidheid, spierspanning en burn-outverschijnselen heeft u baat bij deze behandeling. U zult merken dat u met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken wordt.

Als u niet van sport houdt is deze massagevorm een goede manier om uw spieren toch soepel te houden.