Huidverbeterende massage

Een huidverbeterende massage is gunstig voor elk huidtype en voor iedere leeftijd een positieve aanvulling op de dagelijkse lichaamsverzorging.

Collageen zorgt ervoor dat uw huid elastisch blijft. Maar naarmate u ouder wordt verliest uw huid steeds meer van deze substantie. Naast speciale producten om het collageen te stimuleren, kunt u er ook voor kiezen om met een huidverbeterende massage de aanmaak van het collageen te bevorderen.

Een huidverbeterende massage is eigenlijk een combinatie tussen yoga en fitness voor de huid. Net zoals u de lichamelijke conditie verbetert door te sporten, zo verbetert u de conditie van de huid door middel van deze massage.

Het is een revitaliserende vorm van masseren die gevoelig kan zijn.  Dit heeft te maken met de conditie van de huid. Vooral bij veel cellulitis kan het in het begin pijnlijk zijn.

Resultaat van deze behandeling

Huidfuncties worden door deze massage verbeterd doordat de cellen worden gestimuleerd om aan het werk te gaan en hierdoor sneller gaan delen. Dat is nodig want op oudere leeftijd delen de cellen steeds langzamer en vaak niet meer foutloos.

Een huidverbeterende massage zet uw cellen echt op scherp. Het effect is meteen zichtbaar in een stralende gezonde huid waarbij de teint verbetert en het oppervlak gladder aanvoelt. Ook een extreem droge huid zal minder droog aanvoelen.  Het is een revitaliserende vorm van masseren die gevoelig kan zijn.  Dit heeft te maken met de conditie van de huid. Vooral bij veel cellulitis kan het in het begin pijnlijk zijn.

Wanneer u de conditie van de huid wilt verbeteren is een persoonlijke kuur aan te raden. Afhankelijk van uw huidconditie kunt u in het begin vaker achter elkaar komen om de huid lekker aan het werk te zetten. Daarna zijn maandelijkse onderhoudsbehandelingen aan te raden.